CAUTA PROPRIETATI IMOBILIARE

Vreau sa:
Cumpar
Inchiriez
Tip proprietate?
Judet:
Localitate:

Termeni si conditii

Capitolul I. Conditii generale de utilizare valabile pentru toate relatiile intre imobiliari.ro si utilizatorii sai.

Definitii termeni.

- Termenul "Site" reprezinta site-ul www.imobiliari.ro si administratorii sai.
- Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.imobiliari.ro.
- Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
1. Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

2. Descrierea serviciilor
imobiliari.ro este un Site de anunturi online, unde poti publica anunturi gratuite domeniul tranzactiilor imobiliare si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.
Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa imobiliari.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior, precum si dreptul de a-si selecta clientela. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.
Pentru o perioada initiala de 3 luni postarea de anunturi pe site-ul www.imobiliari.ro va fi complet gratuita, in conditiile respectarii prezentului acord. Perioada de gratuitate poate fi prelungita de imobiliari.ro.
Anunturile pot fi publicate de catre utilizator pe o perioada de 15 sau 30 zile.

3. Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorzi catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
4. Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.imobiliari.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii Sibmedia Interactive, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

5. Limitarea raspunderii
In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la imobiliari.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori.

6. Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

7. Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.
Regulament de utilizare a site-ului imobiliar.ro
Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe imobiliari.ro tinand cont de urmatoarele reguli:

Capitolul II.Regulament de utilizare a site-ului imobiliari.ro


1. Un singur anunt
Ai voie sa postezi acelasi anunt cu continut si imagini unice o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!
Anuntul postat intr-un singur judet este vizibil in judetele vecine si in toata Romania, timp de 15 sau 30 de zile (in functie de optiunea utilizatorului).

2. Un singur imobil.
Un anunt poate promova un singur imobil. Fiecare imobil trebuie incadrat la categoria corespunzatoare ( apartament, casa/vila, teren, spatiu ).

3. Tip persoana
Incadreaza anuntul tau conform tipului de persoana pe care il reprezinti: persoana fizica sau persoana juridica (companie).
Utilizatorii care au publicate mai mult de 5 anunturi sunt incadrati ca persoane juridice (companii).

4. Titlul anuntului
Titlul anuntului trebuie sa reflecte imobilul comercializat. Ex: Vand/Inchiriez imobil (apartament, casa/vila, teren, spatiu) in lcalitatea/judet, pret.

5. Categoria corecta
Poti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul imobiliari.ro.
Nu sunt acceptate nici un alt tip de anunt.

6. Descriere
Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a imobilului comercializat nu vor fi publicate pe imobiliari.ro. Imaginea nu trebuie sa faca direct trimitere catre o firma sau sa contina numai informatii despre vanzator (numar telefon, adresa e-mail, website) sau altele de acest gen.

7. Pret
Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei si este exprimat NUMAI in EURO. Daca pretul este variabil, se explica in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

8. Raspunderea pentru materialele postate.
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

9. Imagini
Prin incarcarea imaginilor pe imobiliari.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.
Adaugarea imaginilor este obligatorie pentru persoanele juridice (companiile) care adauga anunturi pe site-ul imobiliari.ro.

10. Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe imobiliari.ro.

11. Anunturi discriminatorii
Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicat pe imobiliari.ro.

NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.


CAUTA ANUNT

DUPA ID

Vinzi sau inchiriezi?

Publica gratuit anuntul tau

ADAUGA ANUNT

imobiliari.ro este o platformă profesională pentru promovarea şi sprijinirea tranzacţiilor imobiliare în general ,un instrument pentru realizarea unei conexiuni facile intre cerere si oferta.
Naroti MachineryNaroti Machinery
Piese si echipamente tipografice
Tel.0742 966556
Contactati-ne acum!!!Contactati-ne acum!!!
Banner publicitar 70px/272px
Numai 12,5 Euro + Tva pentru 15 Zile!!!
Cabinet Optilook BrasovCabinet Optilook Brasov
Medicina Muncii / Oftalmologie Optica Medicala
Tel - 0368401188, 0771780641
Speranta pentru CopiiSperanta pentru Copii
Speranta pentru Copii
Hope for Children Romania
Nails BrasovNails Brasov
  curs valutar oferit de: curs valutar